Výborná chuť filet díky dlouhému naložení v bílém jogurtu. Myslete včas na přípravu a čeká vás skvělý oběd.
Ingredience (6 x porce)
Postup přípravy
Bílý jogurt smícháme se solí a naložíme filety. Pokud používáte mražené, je třeba je nakládat už rozmražené. Použijte uzavíratelnou mísu a nechte naložené přes noc.
Obalujte v trojobalu, vejce můžete osolit a opepřit.
Smažte dozlatova, fileta musí na pánvi plavat. Před podáváním nechte na ubrousku okapat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 128.54 kcal |
Protein: 17.88 g |
Sacharidy: 5.65 g |
z toho cukr: 4.04 g |
Tuk: 3.77 g |
z toho nas. MK: 2.00 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1740-filety-v-jogurtu