Filety v jogurtu

Výborná chuť filet díky dlouhému naložení v bílém jogurtu. Myslete včas na přípravu a čeká vás skvělý oběd.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Bílý jogurt smícháme se solí a naložíme filety. Pokud používáte mražené, je třeba je nakládat už rozmražené. Použijte uzavíratelnou mísu a nechte naložené přes noc.
  2. Obalujte v trojobalu, vejce můžete osolit a opepřit.
  3. Smažte dozlatova, fileta musí na pánvi plavat. Před podáváním nechte na ubrousku okapat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 128.54 kcal | Protein: 17.88 g | Sacharidy: 5.65 g | z toho cukr: 4.04 g | Tuk: 3.77 g | z toho nas. MK: 2.00 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1740-filety-v-jogurtu