Smažená treska v panko strouhance s bylinkami a bramborovo-hráškovým pyré
- Přidat foto
-
Reklama
Smažená treska v panko strouhance s bylinkami je křupavý a aromatický pokrm, který vyniká v kombinaci s jemným bramborovo-hráškovým pyré. Tento recept je ideální pro ty, kteří hledají rychlý a chutný pokrm, který oslní svou jednoduchostí a vyváženou chutí.
Reklama
Ingredience
Na pyré
Postup přípravy
1.
Brambory si oloupeme, omyjeme, nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit. Když jsou brambory skoro hotové, přidáme hrášek a ještě asi 3-5 minut necháme povařit.
2.
Filety tresky si osolíme a opepříme z obou stran.
3.
V míse smícháme panko strouhanku s nasekanými bylinkami.
4.
Každý filet obalíme v mouce, potom ve vejci a nakonec ve směsi panko strouhanky s bylinkami.
5.
Na pánvi si rozpálíme olej na střední teplotu a filety smažíme 3-4 minuty z obou stran, dokud nejsou zlatavé a křupavé.
6.
Brambory a hrášek slijeme a přendáme do mísy. Přidáme máslo a smetanu. Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladké konzistence. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
7.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 30 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
542.42 kcal |
Protein |
39.94 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
25.26 g
4.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.13 g
15.55 g
|
Reklama
Reklama