Grilovaný pstruh s provensálským kořením a pažitkou

Rychle hotový oběd, který si můžete připravit po celý rok v troubě nebo si jej opéct na venkovním grilu. Chutná s bramborovou přílohou nebo rozpečenou bagetkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vykuchané pstruhy opláchneme ve studené vodě a osušíme. Rozpustíme máslo, přidáme sůl, pepř a provensálské koření. Směsí potřeme pstruhy vevnitř i zvenčí. Dovnitř dáme pažitku, část si necháme na posypání.
2.
Dáme na zapékací mísu bez poklice, zapneme program grilovaní s cirkulací vzduchu. Pečeme na 200 °C 12 minut z jedné strany a 12 minut z druhé strany.
3.
Před podáváním dochutíme citrónovou šťávou.

Od: Ráďa 78, 17.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
25 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, grilování, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
431.81 kcal
Protein
30.40 g
Sacharidy
z toho cukr
0.88 g
0.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.73 g
17.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama