Pstruh v alobalu

  • Přidat foto

Ryby bychom měli zařadit do jídelníčku rodiny alespoň dvakrát týdně. Pstruh lososovitý má výtečnou chuť a když jej připravíte v alobalu nemusíte se bát, že by chutnal vysušeně.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybu omyjeme a necháme i s kůži. Předehřejeme troubu na 180 stupňů. V misce smícháme změklé máslo s prolisovaným česnekem, citrónem a kořením. Máslo nechejte opravdu hodně povolit, aby se vám dobře roztíralo.
2.
Směs rozdělte na poloviny a rybu směsí potřete z obou stran. Důkladně zabalte do alobalu. Označte si stranu s kůži.
3.
Položte na plech a pečte tak, aby se ryba v alobalu pekla ještě pod kůží, tedy balíček položte na plech kůží nahoru. Pečte na 180 stupňů, doba pečení je 45 minut.
4.
Podávejte s bramborovou přílohou.

Od: Iva V, 4.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
45 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 60 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
209.34 kcal
Protein
20.53 g
Sacharidy
z toho cukr
1.19 g
0.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.76 g
5.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.