Rybičková pomazánka s černými olivami

Pomazánka s jemnou chutí doplněná výraznějšími olivami. Výborná večeře nebo svačina.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celou rybičkovou konzervu dáme do misky. Přidáme změklé máslo a sýr. Ochutíme worcesterem a prošleháme tyčovým mixérem dohladka.
2.
Olivy nakrájíme na drobné kousky. Vmícháme do pomazánky vařechou. Nakonec přidáme čerstvě namletý pepř. Můžeme osolit, ale většinou není potřeba.

Od: Iva V, 6.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, ryba, za studena

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
168.37 kcal
Protein
6.17 g
Sacharidy
z toho cukr
4.44 g
3.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.96 g
7.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí