Rybičková pomazánka s černými olivami
Pomazánka s jemnou chutí doplněná výraznějšími olivami. Výborná večeře nebo svačina.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Celou rybičkovou konzervu dáme do misky. Přidáme změklé máslo a sýr. Ochutíme worcesterem a prošleháme tyčovým mixérem dohladka.
- Olivy nakrájíme na drobné kousky. Vmícháme do pomazánky vařechou. Nakonec přidáme čerstvě namletý pepř. Můžeme osolit, ale většinou není potřeba.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 158.48 kcal |
Protein: 5.84 g |
Sacharidy: 4.32 g |
z toho cukr: 2.89 g |
Tuk: 13.16 g |
z toho nas. MK: 7.52 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1951-rybickova-pomazanka-s-cernymi-olivami