Rybičková pomazánka s černými olivami

Pomazánka s jemnou chutí doplněná výraznějšími olivami. Výborná večeře nebo svačina.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Celou rybičkovou konzervu dáme do misky. Přidáme změklé máslo a sýr. Ochutíme worcesterem a prošleháme tyčovým mixérem dohladka.
  2. Olivy nakrájíme na drobné kousky. Vmícháme do pomazánky vařechou. Nakonec přidáme čerstvě namletý pepř. Můžeme osolit, ale většinou není potřeba.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 158.48 kcal | Protein: 5.84 g | Sacharidy: 4.32 g | z toho cukr: 2.89 g | Tuk: 13.16 g | z toho nas. MK: 7.52 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1951-rybickova-pomazanka-s-cernymi-olivami