Sardinková pomazánka z pomazánkového másla

Rybičková pomazánka s výraznou chutí nesmí chybět na žádné oslavě. Není třeba ji ničím na chuťovkách doplňovat, stačí jen kousek kyselé okurky.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Celý obsah sardinkové konzervy rozšleháme tyčovým mixérem s apetitem a tradičním pomazánkovým. Dlouze šleháme do hladka.
  2. Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do pomazánky vařečkou. Osolíme a opepříme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 233.49 kcal | Protein: 10.58 g | Sacharidy: 6.21 g | z toho cukr: 3.84 g | Tuk: 18.35 g | z toho nas. MK: 10.99 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1480-sardinkova-pomazanka-z-pomazankoveho-masla