Sardinková pomazánka z pomazánkového másla
Rybičková pomazánka s výraznou chutí nesmí chybět na žádné oslavě. Není třeba ji ničím na chuťovkách doplňovat, stačí jen kousek kyselé okurky.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Celý obsah sardinkové konzervy rozšleháme tyčovým mixérem s apetitem a tradičním pomazánkovým. Dlouze šleháme do hladka.
- Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do pomazánky vařečkou. Osolíme a opepříme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 233.49 kcal |
Protein: 10.58 g |
Sacharidy: 6.21 g |
z toho cukr: 3.84 g |
Tuk: 18.35 g |
z toho nas. MK: 10.99 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1480-sardinkova-pomazanka-z-pomazankoveho-masla