Třená makrelová pomazánka s olivami

Skvělá pomazánka na chuťovky nebo pečivo. Díky olivám už není třeba přidávat žádnou další ingredienci. Pracujte jen s vidličkou, mixér nechejte ve skříni.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso z makrely velmi pečlivě očistěte z kostí. Dejte do misky, přidejte změklé máslo a tavený sýr. Ochuťte worcesterovou omáčkou.
  2. Vidličkou třete a pečlivě rozmíchejte až nebudou vidět jednotlivé kusy másla. S vidličkou zůstane maso z makrely krásně výrazné.
  3. Olivy nakrájejte na drobné kousky a přimíchejte nakonec. Stačí natřít na pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 457.00 kcal | Protein: 13.60 g | Sacharidy: 3.97 g | z toho cukr: 3.86 g | Tuk: 43.15 g | z toho nas. MK: 19.85 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1745-trena-makrelova-pomazanka-s-olivami