Tipy a triky

Chcete mít letos na Velikonoce vajíčka barvená přírodou? Víme, na co si dát pozor

Velikonoce by bez barevných vajíček snad ani nemohly být. Jejich žlutá, červená, zelená, a dokonce i modrá barva přitom nemusí pocházet ze speciálních barvících směsí, jejichž složení je rok co rok předmětem živých diskuzí. Přírodní alternativy se pak vedle se vedle konkurentů poznamenaných nějakým tím škaredým éčkem na obale jeví jako jasná volba. Než po nich sáhnete, mrkněte s námi na jejich úskalí.

Vaření v mikrovlnce, recept na večeři do 10 minut

Některými zatracovaná, jinými milovaná. Ať už jste na kterémkoliv břehu, nelze popřít, že je mikrovlnka běžnou součástí našich životů. A po tom, co byly několikrát vyvráceny mýty o vyzařování škodlivých vln, pojďme se podívat, jak mikrovlnka pomůže při vaření.

Jednoduché triky, které prodlouží trvanlivost potravin

Vadí vám plýtvání potravinami a je vám líto, že občas mnohé z nich nestačíte zavčas zkonzumovat a musíte je nakonec vyhodit? Pak vyzkoušejte některý z jednoduchých způsobů, jak jejich trvanlivost prodloužit. Bude tak mnohem větší šance, že je zvládnete zpracovat ještě před tím, než se zbytečně zkazí.

22.2.2022

Znáte druhy vepřového? Víte, jak upéci šťavnatou vepřovou pečeni?

Vepřové maso nemusí být jen řízek nebo dušené se zeleninou. Připravit můžete šťavnatou vepřovou pečeni nebo výtečné vepřové rolády. Společně rozebereme jednotlivé druhy masa a poradíme vám správnou úpravu vepřového masa.

Triky v kuchyni, které vám ušetří čas i stres

Děti, práce a k tomu ještě domácnost. Dá se tohle skloubit dohromady, aniž byste něco z toho šidili? Samozřejmě. Už v kuchyni si díky šikovným trikům můžete ušetřit stres z nestíhání. Proč dělat věci složitě a zdlouhavě, když to jde i efektivně?