Masová polévka s pohankou
Snadná polévka na přípravu. Není zahuštěná a přitom vás skvěle zasytí. Pokud doplníme o čerstvé pečivo můžeme podávat jako hlavní chod.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V hrnci si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev. Opékáme.
                2.
                    Přidáme maso, na kostky nakrájené brambory, pohanku, chvíli restujeme a rozředíme vodou.
                3.
                    Vložíme bujón, přivedeme k varu a vaříme vše do změknutí. Zhruba 20-25 minut.
                4.
                    Po uvaření polévku odstavíme z plotny, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek. Promícháme a podáváme s nasekaným libečkem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 539.57 kcal | 
| Protein | 16.78 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 46.73 g 4.33 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 29.71 g 6.59 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

