Masová polévka s pohankou
Snadná polévka na přípravu. Není zahuštěná a přitom vás skvěle zasytí. Pokud doplníme o čerstvé pečivo můžeme podávat jako hlavní chod.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev. Opékáme.
- Přidáme maso, na kostky nakrájené brambory, pohanku, chvíli restujeme a rozředíme vodou.
- Vložíme bujón, přivedeme k varu a vaříme vše do změknutí. Zhruba 20-25 minut.
- Po uvaření polévku odstavíme z plotny, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek. Promícháme a podáváme s nasekaným libečkem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 539.57 kcal |
Protein: 16.78 g |
Sacharidy: 46.73 g |
z toho cukr: 4.33 g |
Tuk: 29.71 g |
z toho nas. MK: 6.59 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3534-masova-polevka-s-pohankou