Bramboračka s houbami a pohankou

  • Přidat foto

Sušené pravé hříbky jsou v domácnosti téměř poklad. Vykouzlíte s nimi skvělé pokrmy. Výborně se hodí i do bramborové polévky zahuštěné pohankovými vločkami.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme pohankové vločky a promícháme. Zalejeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a mrkev na kolečka.
2.
Vsypeme houby a koření. Společně vaříme na mírném stupni asi 20 minut. Před podáváním můžeme přidat prolisovaný česnek a majoránku.

Od: Ráďa 78, 9.12.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, česká, houby, brambory, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
254.11 kcal
Protein
4.18 g
Sacharidy
z toho cukr
28.59 g
2.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.77 g
1.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.