Bramboračka s houbami a pohankou
Sušené pravé hříbky jsou v domácnosti téměř poklad. Vykouzlíte s nimi skvělé pokrmy. Výborně se hodí i do bramborové polévky zahuštěné pohankovými vločkami.
Reklama
Postup přípravy
1.
Na oleji zpěníme pohankové vločky a promícháme. Zalejeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a mrkev na kolečka.
2.
Vsypeme houby a koření. Společně vaříme na mírném stupni asi 20 minut. Před podáváním můžeme přidat prolisovaný česnek a majoránku.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
256.62 kcal |
Protein |
4.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.39 g
2.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.78 g
1.76 g
|
Reklama
Reklama