Kuřecí vývar s pohankou

Kuřecí vývar s pohankou je příjemnou a zdravou změnou od klasického receptu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí skelety na polévku si opláchneme a vložíme do hrnce. Přidáme celou cibuli, stroužky česneku, nové koření, celý pepř, zalijeme vodou, osolíme a přidáme vegetu. Dáme vařit.
2.
Jak se nám vývar začne vařit, stáhneme plamen na minimum a necháme spíše jen táhnout.
3.
Asi po hodině, až je maso měkké, vývar přecedíme. Maso si dáme bokem a později obereme.
4.
Vývar dáme zpět na plotnu a přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Chvíli povaříme a můžeme dochutit. Vložíme obrané maso.
5.
Do menšího hrnce si dáme pohanku a zalijeme vařící vodou. Vaříme do měkka asi 15-20 minut, poté scedíme.
6.
Do talíře si dáme uvařenou pohanku a zalijeme kuřecím vývarem.

Od: Petuler, 26.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
212.49 kcal
Protein
9.82 g
Sacharidy
z toho cukr
38.70 g
4.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.01 g
0.30 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama