Pudinková svačina s borůvkami

Výborná svačina na cesty nebo pro děti. Je dobré si svačinu připravit přes noc, ovesné vločky a chia semínka budou pak mnohem chutnější.

Reklama

Ingredience

Pudink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tvaroh smícháme s řeckým jogurtem, vanilkovým cukrem, chia semínky a vločkami. Dáme do uzavíratelné misky jako první vrstvu.
2.
Skyr promačkáme s omytými borůvkami, můžeme mírně přisladit. Dáme jako druhou vrstvu.
3.
Podle návodu uvaříme pudink a po mírném vychladnutí jím zaléváme směs. Necháme vychladnout a přikryjeme víčkem. Dáme do lednice do druhého dne.
4.
Množství odpovídá 2 porcím, sklenice na fotografii má objem 800 ml.

Od: Iva V, 3.11.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 min vaření
8 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 48 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, ovoce, snídaně, jogurt/mléko, ovesné vločky, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
629.48 kcal
Protein
30.07 g
Sacharidy
z toho cukr
90.23 g
71.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.04 g
3.40 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama