Vrstvený jogurtový dezert

Výborná svačinka nebo snídaně, kterou s sebou můžete vzít na cesty. Děti si ji zamilují a pochutnají si i dospělí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme jahodový pudink. Do mléka dáme svařit vanilkový a třtinový cukr. Pudink vaříme asi 2 minuty a necháme trochu vychladnout.
2.
Mandle dáme do vroucí vody a chvíli povaříme. Přelijeme studenou vodou, oloupeme a rozpůlíme.
3.
Ovesné vločky opražíme na suché pánvi.
4.
Připravíme si uzavíratelné sklenice. První vrstva je pudink, druhá piškoty, následně jogurt, ovesné vločky, pudink, jogurt a mandle.
5.
Necháme v lednici několik hodin proležet.

Od: Iva V, 14.2.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 min vaření
6 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, snídaně, jogurt/mléko, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
676.71 kcal
Protein
25.88 g
Sacharidy
z toho cukr
78.70 g
64.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.33 g
12.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama