Rychlý ostružinový dezert

Tento dezert je dělaný ze zbytku dortového korpusu, proto je velmi rychlý. Kdo korpus nemá může použít jakékoliv sušenky, piškoty, stačí je jen rozdrtit.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do sklenic nebo menších mističek vložíme dortový korpus nebo rozdrcené sušenky.
2.
V míse si ušleháme tvaroh, zakysanou smetanu a cukr do hladkého krému.
3.
Krém navršíme na korpus.
4.
Posypeme grankem, ozdobíme opláchnutými ostružinami a dáme odležet do lednice.
5.
Při podávání můžeme ozdobit ušlehanou šlehačkou.

Od: Petuler, 26.8.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 9 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, ovoce, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
289.55 kcal
Protein
10.55 g
Sacharidy
z toho cukr
24.84 g
17.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.11 g
9.21 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama