Jahodový dezert pro děti

Výborná svačinka plná tvarohu, jahod a ovesných vloček. Oblíbí si ji nejen děti, ale i mnozí dospělí, proto připravte raději více porcí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme jahodový pudink, do mléka přidáme cukr. Hotový pudink necháme zchladnout.
2.
Na suché pánvi opečeme ovesné vločky a nasypeme do misky. Nakrájíme si jahody na drobné kousky. Polovinu jahod dáme na ovesné vločky.
3.
Vychladlý pudink prošleháme s tvarohem a nalijeme do misky na vločky s jahodami.
4.
Ozdobíme druhou polovinou jahod a dáme do lednice nejlépe přes noc.

Od: Iva V, 29.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Kategorie: dezert, česká, snídaně, ovesné vločky, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
258.89 kcal
Protein
14.43 g
Sacharidy
z toho cukr
41.31 g
26.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.99 g
1.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí