Jahodový dezert pro děti

Výborná svačinka plná tvarohu, jahod a ovesných vloček. Oblíbí si ji nejen děti, ale i mnozí dospělí, proto připravte raději více porcí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme jahodový pudink, do mléka přidáme cukr. Hotový pudink necháme zchladnout.
2.
Na suché pánvi opečeme ovesné vločky a nasypeme do misky. Nakrájíme si jahody na drobné kousky. Polovinu jahod dáme na ovesné vločky.
3.
Vychladlý pudink prošleháme s tvarohem a nalijeme do misky na vločky s jahodami.
4.
Ozdobíme druhou polovinou jahod a dáme do lednice nejlépe přes noc.

Od: Iva V, 29.6.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, snídaně, ovesné vločky, vegetariánské, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
319.27 kcal
Protein
15.38 g
Sacharidy
z toho cukr
46.52 g
31.44 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.24 g
3.15 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama