Nepečený jahodový dortík

  • Přidat foto

Sladkost ke kávě nebo k večernímu sledování televize přijde vždycky vhod. A ještě více přijde vhod, když její přípravou nemusíte strávit hodiny. Nepečený jahodový dortík je vynikající a hotový za pár minut.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jahody omyjeme a nakrájíme na širší kolečka. Tvaroh necháme okapat a pak prošleháme s moučkovým cukrem a připravíme si ho do cukrářského sáčku se širokou tryskou.
2.
Do malé dortové formy (d = 20 cm) dáme na dno pečící papír a nasypeme piškoty.
3.
Podle návodu uvaříme 1 litr jahodového pudinku, ctíme návod a přidáváme 4 lžíce cukru.
4.
Hotovým pudinkem přelijeme opatrně piškoty a ¼ teplého pudinku si necháme v hrnci.
5.
Na piškoty s pudinkem nastříkáme ze sáčku tvaroh s cukrem a poklademe jahodami. Zalejeme zbývajícím pudinkem a necháme vychladit.

Od: Ráďa 78, 17.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Kategorie: dezert, česká, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
226.02 kcal
Protein
10.21 g
Sacharidy
z toho cukr
38.03 g
27.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.10 g
1.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.