Nepečený jahodový dortík

Sladkost ke kávě nebo k večernímu sledování televize přijde vždycky vhod. A ještě více přijde vhod, když její přípravou nemusíte strávit hodiny. Nepečený jahodový dortík je vynikající a hotový za pár minut.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Jahody omyjeme a nakrájíme na širší kolečka. Tvaroh necháme okapat a pak prošleháme s moučkovým cukrem a připravíme si ho do cukrářského sáčku se širokou tryskou.
2.
Do malé dortové formy (d = 20 cm) dáme na dno pečící papír a nasypeme piškoty.
3.
Podle návodu uvaříme 1 litr jahodového pudinku, ctíme návod a přidáváme 4 lžíce cukru.
4.
Hotovým pudinkem přelijeme opatrně piškoty a ¼ teplého pudinku si necháme v hrnci.
5.
Na piškoty s pudinkem nastříkáme ze sáčku tvaroh s cukrem a poklademe jahodami. Zalejeme zbývajícím pudinkem a necháme vychladit.

Od: Ráďa 78, 17.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 8 porcí
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 15 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
213.63 kcal
Protein
10.51 g
Sacharidy
z toho cukr
35.36 g
25.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.35 g
1.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí