dobrota
Dvoubarevný dezert a la Monte
Skvělý dezert, který je jednoduše připravený, výborně chutná, a ještě zaujme i na pohled. Je oblíbený u dětí i dospělých.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve dejte do vroucí vody vařit jádra lískových oříšků, vařte asi 15 minut, poté nechte vychladnout, aby se dobře loupaly.
2.
Uvaříme pudink. Do části mléka vmícháme cukr a pudinkový prášek, vlijeme do vařícího mléka. Společně povaříme asi 2 minuty. Za občasného míchání necháme vystydnout.
3.
Máslo dáme do misky a necháme změknout. Až je pudink vlažný, vyšleháme s máslem.
4.
Jádra lískových oříšků oloupeme a nasekáme nahrubo. Část necháme na ozdobu, zbytek vmícháme do pudinku.
5.
V jiné míse smícháme tvaroh, kyselou smetanu, vanilkový cukr a cukr. Vyšleháme.
6.
Plníme do misek nebo sklenic, střídáme vrstvy. Nakonec ozdobíme oříšky.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
703.54 kcal |
Protein |
13.00 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
70.74 g
67.00 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.89 g
19.59 g
|
Reklama
Reklama





