Dvoubarevné pudinkové řezy

Dezert s neotřelým vzhledem, který si každý oblíbí. Díky krému z tvarohu a smetany je krásně svěží.

Ingredience

Natřít na vychladlý řez

Na ozdobení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dáme vejce do mixéru a šleháme spolu s cukry. Přidáme olej a 1 dcl mléka. Dobře rozšleháme.
2.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a přisypeme do těsta.
3.
2/3 hotového těsta nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Do zbytku těsta vmícháme kakao a nalijeme cikcak na světlé těsto.
4.
Odlijeme trochu mléka a rozmícháme pudinkové prášky. Do zbytku mléka dáme cukry a přivedeme k varu. Přilijeme rozmíchané pudinky a vaříme do zhoustnutí asi 2 minuty.
5.
Teplý puding nalijeme také cikcak na těsto a dáme péct. Pečeme na 180 stupňů asi 25 minut.
6.
Necháme zchladnout. Na hotový natřeme zakysanou smetanu smíchanou s tvarohem a vanilkovými cukry. Posypeme nastrouhanou čokoládou a dáme vychladit.

Od: Iva V, 15.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.64 kcal
Protein
8.87 g
Sacharidy
z toho cukr
56.65 g
34.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.29 g
4.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí