Dvoubarevná bábovka s kefírem a pudinky
Křehká a nadýchaná bábovka provoněná vanilkovým pudinkem a vanilkovým cukrem. Je jednoduchá na přípravu a v troubě bude už za 15 minut. Dozdobit můžete polevou z bílé nebo tmavé čokolády.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve rozmixujeme cukry s vejci do pěny. Poté přidáme kefír a olej. Vše by mělo mít pokojovou teplotu.
2.
V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva a vanilkový pudink.
3.
Přidáme ke žloutkové směsi a krátce rozmixujeme. Část (2/3) nalijeme do bábovkové formy. Do zbytku vmícháme čokoládový pudink a kakao.
4.
Vléváme na těsto a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme na 180 °C asi 1 hodinu.
5.
Krájíme až po vychladnutí.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
279.11 kcal |
Protein |
4.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
51.35 g
27.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.98 g
1.12 g
|
Reklama
Reklama