Bábovka z pudinku

Při pečení je celá řada surovin nahraditelná. Zajímalo mě, jestli je možné nahradit při pečení i běžnou mouku. Když máte doma puding, máte i ochucenou mouku a můžete se směle pustit do výborné bábovky. Oproti mouce je z pudinku mnohem jemnější, vláčná a nadýchaná.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V mixéru ušleháme vejce, cukr a mléko. Postupně zašleháme olej.
2.
Pudinkové prášky dáme do misky a smícháme s práškem do pečiva. Přisypeme k těstu a dobře promícháme. Nakonec vlijeme rum.
3.
Nalijeme do formy a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 50 minut.

Od: Iva V, 26.5.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.30 kcal
Protein
2.26 g
Sacharidy
z toho cukr
25.60 g
20.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.37 g
1.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí