Vanilková bábovka

Vůně domácí bábovky nesmí o nedělním poledni chybět. Vanilková bábovka chutná výborně a díky použitému pokrmovému tuku zůstává dlouho vláčná. Podaří se určitě každému a je hotová za chvíli.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V mixéru vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme heru a šleháme opravdu dlouze, dokud se směs nespojí.
2.
Přisypeme vanilkové pudinky a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Znovu šleháme a podle hustoty dolejeme trochu mléka.
3.
Vlijeme do formy a dáme péct. Použila jsem program horkovzduch, 200 stupňů a pekla jsem 1 hodinu.

Od: Iva V, 6.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 20 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
207.90 kcal
Protein
2.67 g
Sacharidy
z toho cukr
27.88 g
24.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.61 g
4.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama