Vanilková bábovka

Vůně domácí bábovky nesmí o nedělním poledni chybět. Vanilková bábovka chutná výborně a díky použitému pokrmovému tuku zůstává dlouho vláčná. Podaří se určitě každému a je hotová za chvíli.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V mixéru vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme heru a šleháme opravdu dlouze, dokud se směs nespojí.
2.
Přisypeme vanilkové pudinky a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Znovu šleháme a podle hustoty dolejeme trochu mléka.
3.
Vlijeme do formy a dáme péct. Použila jsem program horkovzduch, 200 stupňů a pekla jsem 1 hodinu.

Od: Iva V, 6.5.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 20 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
177.61 kcal
Protein
2.26 g
Sacharidy
z toho cukr
21.23 g
15.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.30 g
4.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí