Vanilková bábovka
Vůně domácí bábovky nesmí o nedělním poledni chybět. Vanilková bábovka chutná výborně a díky použitému pokrmovému tuku zůstává dlouho vláčná. Podaří se určitě každému a je hotová za chvíli.
Ingredience
Postup přípravy
1.
V mixéru vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme heru a šleháme opravdu dlouze, dokud se směs nespojí.
2.
Přisypeme vanilkové pudinky a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Znovu šleháme a podle hustoty dolejeme trochu mléka.
3.
Vlijeme do formy a dáme péct. Použila jsem program horkovzduch, 200 stupňů a pekla jsem 1 hodinu.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 20 min celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč |
Kategorie: | dezert, česká, pečení, vegetariánské |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
177.66 kcal |
Protein |
2.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
21.24 g
16.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.34 g
4.12 g
|