Dvoubarevná buchta s ovocem

Na buchtu zpracováváme dvě těsta a příprava je trošku pracnější. Výsledek ale rozhodně stojí za to.

Reklama

Ingredience

Tvarohové těsto

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce prošleháme s cukry a zašleháme olej. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec vmícháme šťávu z kompotu.
2.
Ovoce zbavíme případných pecek a necháme na cedníku okapat.
3.
V jiné míse vyšleháme máslo s tvarohem, cukrem a moukou. Pokud by byla směs příliš hustá a nešla rozšlehat, přidáme trochu mléka.
4.
Na plech dáme pečící papír a nalijeme tmavé těsto. Je to pečené na plechu 40 x 50 cm.
5.
Vezmeme dvě lžíce a poklademe tvarohové hromádky na tmavé těsto. Nakonec dáme ovoce.
6.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů 30 až 40 minut.

Od: Ráďa 78, 10.6.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
40 min vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, pečení, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
372.98 kcal
Protein
5.95 g
Sacharidy
z toho cukr
55.19 g
31.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.60 g
5.35 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama