Dvoubarevná buchta s ovocem
Na buchtu zpracováváme dvě těsta a příprava je trošku pracnější. Výsledek ale rozhodně stojí za to.
Ingredience (20 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tvarohové těsto
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vejce prošleháme s cukry a zašleháme olej. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec vmícháme šťávu z kompotu.
- Ovoce zbavíme případných pecek a necháme na cedníku okapat.
- V jiné míse vyšleháme máslo s tvarohem, cukrem a moukou. Pokud by byla směs příliš hustá a nešla rozšlehat, přidáme trochu mléka.
- Na plech dáme pečící papír a nalijeme tmavé těsto. Je to pečené na plechu 40 x 50 cm.
- Vezmeme dvě lžíce a poklademe tvarohové hromádky na tmavé těsto. Nakonec dáme ovoce.
- Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů 30 až 40 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 372.98 kcal |
Protein: 5.95 g |
Sacharidy: 55.19 g |
z toho cukr: 31.61 g |
Tuk: 14.60 g |
z toho nas. MK: 5.35 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2653-dvoubarevna-buchta-s-ovocem