Pudinková svačina s borůvkami

Výborná svačina na cesty nebo pro děti. Je dobré si svačinu připravit přes noc, ovesné vločky a chia semínka budou pak mnohem chutnější.

Ingredience (2 x porce)

Pudink

Postup přípravy

  1. Tvaroh smícháme s řeckým jogurtem, vanilkovým cukrem, chia semínky a vločkami. Dáme do uzavíratelné misky jako první vrstvu.
  2. Skyr promačkáme s omytými borůvkami, můžeme mírně přisladit. Dáme jako druhou vrstvu.
  3. Podle návodu uvaříme pudink a po mírném vychladnutí jím zaléváme směs. Necháme vychladnout a přikryjeme víčkem. Dáme do lednice do druhého dne.
  4. Množství odpovídá 2 porcím, sklenice na fotografii má objem 800 ml.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 629.48 kcal | Protein: 30.07 g | Sacharidy: 90.23 g | z toho cukr: 71.52 g | Tuk: 14.04 g | z toho nas. MK: 3.40 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3257-pudinkova-svacina-s-boruvkami