Mléčná rýže s borůvkami

Mléčná rýže s čerstvým ovocem se skvěle hodí jako svačinka nebo snídaně. Můžeme ji podávat vychlazenou, ale i za tepla. Můžeme posypat skořicí, ořechy nebo kokosem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rýži si propláchneme, vsypeme do hrnce, přidáme špetku soli, zalijeme mlékem a přivedeme k varu.
2.
Přisypeme cukr a vaříme rýži do měkka.
3.
Hotovou rýži dáme do misek, necháme vychladnout, zdobíme džemem, borůvkami a polijeme javorovým sirupem.

Od: Petuler, 16.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
45 min vaření
47 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
468.52 kcal
Protein
15.26 g
Sacharidy
z toho cukr
92.71 g
33.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.98 g
2.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama