Jablečná ovesná kaše s ovocem a brusinkovým sirupem

Variací na snídaňové kaše je nepřeberné množství, takže můžete stále zkoušet nové a nové.

Reklama

Ingredience

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vločky zalijeme mlékem s vodou, přidáme na malé kousky nakrájenou půlku jablíčka a vaříme na mírném ohni do požadované konzistence kaše a rozvaření jablka.
2.
Případně přidáme tekutinu. Mícháme.
3.
Poté kaši posypeme troškou chia semínek, ozdobíme plátky banánu, borůvkami, ořechy a sušenými brusinkami.
4.
Nakonec zastříkneme brusinkovým sirupem.
5.
Lahodná a výživná snídaně se může podávat.

Od: Šárka75, 10.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 59 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
605.02 kcal
Protein
15.96 g
Sacharidy
z toho cukr
86.54 g
44.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.13 g
4.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama