Jablečná ovesná kaše s ovocem a brusinkovým sirupem

Variací na snídaňové kaše je nepřeberné množství, takže můžete stále zkoušet nové a nové.

Ingredience (1 x porce)

na ozdobu

Postup přípravy

  1. Vločky zalijeme mlékem s vodou, přidáme na malé kousky nakrájenou půlku jablíčka a vaříme na mírném ohni do požadované konzistence kaše a rozvaření jablka.
  2. Případně přidáme tekutinu. Mícháme.
  3. Poté kaši posypeme troškou chia semínek, ozdobíme plátky banánu, borůvkami, ořechy a sušenými brusinkami.
  4. Nakonec zastříkneme brusinkovým sirupem.
  5. Lahodná a výživná snídaně se může podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 725.75 kcal | Protein: 19.60 g | Sacharidy: 91.97 g | z toho cukr: 45.23 g | Tuk: 29.52 g | z toho nas. MK: 5.85 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2652-jablecna-ovesna-kase-s-ovocem-a-brusinkovym-sirupem