Avokádová pomazánka s vejcem
Hebká pomazánka, kterou jednoduše připravíte z měkkého avokáda. V kombinaci s vejcem získáte proteiny i zdraví prospěšné tuky.
Reklama
Postup přípravy
1.
Avokádo vyloupneme ze slupky a dáme do vyšší misky, vhodné na mixování.
2.
Přidáme vejce natvrdo, pomazánkové máslo a hořčici. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem do hladké směsi.
3.
Ochutíme solí, pepřem a před podáváním přeléváme sójovou omáčkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
72.40 kcal |
Protein |
1.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.62 g
0.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.49 g
3.29 g
|
Reklama
Reklama