Avokádová pomazánka s vejcem

Hebká pomazánka, kterou jednoduše připravíte z měkkého avokáda. V kombinaci s vejcem získáte proteiny i zdraví prospěšné tuky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Avokádo vyloupneme ze slupky a dáme do vyšší misky, vhodné na mixování.
2.
Přidáme vejce natvrdo, pomazánkové máslo a hořčici. Důkladně prošleháme tyčovým mixérem do hladké směsi.
3.
Ochutíme solí, pepřem a před podáváním přeléváme sójovou omáčkou.

Od: Ráďa 78, 5.5.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, zelenina, vajíčka, za studena, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
72.40 kcal
Protein
1.48 g
Sacharidy
z toho cukr
1.62 g
0.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.49 g
3.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama