Vegan boloňské špagety
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V první řadě je potřeba si uvařit granulát předem.
                2.
                    Postavíme vodu, přidáme bujón, tamari a přisypeme granulát.
                3.
                    Připravíme si cibuli na kostičky.
                4.
                    Až bude granulát hotov (dle návodu, cca 20 minut), scedíme a dáme stranou.
                5.
                    Postavíme vodu s olejem na špagety.
                6.
                    Ve větší pánvičce rozpálíme olej a cibuli necháme zesklovatět.
                7.
                    Poté přidáme granulát a necháme chvilku opékat, tak minutku až dvě.
                8.
                    Přidáme kečup, prolisujeme česnek (podle vlastní preference), sůl a pepř a bazalku (nebo oregáno či majoránku).
                9.
                    Pokud chceme omáčku více řidčí, přidáme ještě trochu vodu.
                10.
                    Uvaříme špagety, scedíme a podáváme s posypanými semínkami.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 758.18 kcal | 
| Protein | 33.48 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 137.96 g 40.51 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 5.84 g 1.12 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

