Špagety na boloňský způsob

  • Přidat foto

Špagety milujeme na všechny možné způsoby, ale po boloňsku asi nejvíc. Je to dobrota nad dobroty.

Ingredience

na posypání

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špagety si uvaříme dle návodu „na skus“. Na oleji si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme opepříme a restujeme. Poté přidáme nastrouhanou mrkev a celer. Promícháme a stále restujeme.
2.
Přidáme nakrájená rajčata a můžeme trochu osladit. Zalijeme menším množstvím vývaru či horké vody a dusíme cca hodinku. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a bazalku, dochutíme a odstavíme.
3.
Špagety polijeme omáčkou a sypeme parmazánem. Parmazán lze nahradit jiným sýrem, ovšem parmazán je TOP.

Od: Šárka75, 29.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Kategorie: hlavní chod, zelenina, těstoviny, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
583.63 kcal
Protein
37.53 g
Sacharidy
z toho cukr
81.27 g
9.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.04 g
4.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.