Špagety na boloňský způsob

Špagety milujeme na všechny možné způsoby, ale po boloňsku asi nejvíc. Je to dobrota nad dobroty.

Reklama

Ingredience

na posypání

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špagety si uvaříme dle návodu „na skus“. Na oleji si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme opepříme a restujeme. Poté přidáme nastrouhanou mrkev a celer. Promícháme a stále restujeme.
2.
Přidáme nakrájená rajčata a můžeme trochu osladit. Zalijeme menším množstvím vývaru či horké vody a dusíme cca hodinku. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a bazalku, dochutíme a odstavíme.
3.
Špagety polijeme omáčkou a sypeme parmazánem. Parmazán lze nahradit jiným sýrem, ovšem parmazán je TOP.

Od: Šárka75, 29.9.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, těstoviny, hovězí maso
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
575.90 kcal
Protein
37.37 g
Sacharidy
z toho cukr
83.92 g
10.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.84 g
2.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama