Boloňská omáčka z pomalého hrnce
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli, řapíkatý celer a mrkev nakrájejte na kousky a ve velké pánvi osmahněte na olivovém oleji. Stačí pár minut.
2.
Přidejte maso a zvyšte teplotu. Po chvíli pustí vodu, nechte ji vydusit, dokud nezbude jen tuk. Poté přidejte protlak a nechte zarestovat.
3.
Přidejte passatu, trošku vody a bobkové listy. Promíchejte a přendejte do pomalého hrnce.
4.
Vařte na nízký stupeň asi 8 hodin.
5.
Dejte vařit těstoviny. Až budou skoro vařené, tak do velké pánve dejte požadované množství omáčky a přidejte vařené těstoviny. Nařeďte do požadované konzistence vodou z těstovin a nechte chvíli povařit.
6.
Podávejte sypané sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 8 hod vaření 8 hod 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
269.70 kcal |
Protein |
22.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.84 g
5.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.76 g
6.29 g
|
Reklama
Reklama