Vegan boloňské špagety

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V první řadě je potřeba si uvařit granulát předem.
2.
Postavíme vodu, přidáme bujón, tamari a přisypeme granulát.
3.
Připravíme si cibuli na kostičky.
4.
Až bude granulát hotov (dle návodu, cca 20 minut), scedíme a dáme stranou.
5.
Postavíme vodu s olejem na špagety.
6.
Ve větší pánvičce rozpálíme olej a cibuli necháme zesklovatět.
7.
Poté přidáme granulát a necháme chvilku opékat, tak minutku až dvě.
8.
Přidáme kečup, prolisujeme česnek (podle vlastní preference), sůl a pepř a bazalku (nebo oregáno či majoránku).
9.
Pokud chceme omáčku více řidčí, přidáme ještě trochu vodu.
10.
Uvaříme špagety, scedíme a podáváme s posypanými semínkami.

Od: Liška, 4.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 37 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vegetariánské, veganské, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
747.58 kcal
Protein
35.09 g
Sacharidy
z toho cukr
130.03 g
34.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.33 g
0.82 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.