Špenát s pohankou
Odlehčená verze české klasiky, kterou připravíte za pár korun. Chuťově nepoznáte rozdíl.
Reklama
Postup přípravy
1.
V širším hrnci rozehřejeme olej. Přidáme pohankovou mouku a zpěníme. Zalijeme mlékem a promícháme kaši.
2.
Přidáme špenátový protlak a snížíme teplotu. Společně prohříváme a stále mícháme.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Podáváme s vejcem a bramborovým knedlíkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
353.02 kcal |
Protein |
5.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.62 g
2.71 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.29 g
4.70 g
|
Reklama
Reklama