Krémový špenát s těstovinami
Špenát známe s bramborem nebo bramborovým knedlíkem. Zkusili jste ho jinak? Na krémovém základu a s těstovinami? Je výborný!
Reklama
Postup přípravy
1.
Špenátový protlak necháme rozmrazit nebo pomalým zahříváním s trochou vody rozmrazíme na plotně. Vmícháme do něj prolisovaný česnek, sůl a pepř.
2.
V jiném hrnci opečeme cibule nakrájené na kostičky. Jakmile zezlátnou přidáme mouku. Promícháme a zalijeme mlékem.
3.
Přidáme špenát a masox. Povaříme chvíli společně a mezitím připravíme těstoviny v hrnci s osolenou vodou. Vaříme na mírný stupeň a pod poklicí, často mícháme.
4.
Podáváme společně s těstovinami a přidáme vejce natvrdo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
777.68 kcal |
Protein |
19.70 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
84.02 g
10.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
38.96 g
14.15 g
|
Reklama
Reklama