Hovězí mleté maso s listovým špenátem, česnekem a smetanou s těstovinami

Velmi chutný pokrm pro milovníky těstovin vhodný na všední den i svátek.

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Těstoviny si připravíme, jak jsme zvyklí nebo podle návodu na sáčku.
2.
V hlubší pánvi si necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
3.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme. Restujeme, dokud se maso nezatáhne.
4.
Poté maso trošku podlijeme a necháme dusit doměkka.
5.
Až je maso měkké, malinko vzniklou omáčku zahustíme rýžovou moukou s vodou.
6.
Necháme provařit.
7.
Přidáme natrhané lístky špenátu a prolisovaný česnek.
8.
Nakonec zalijeme smetanou a prohřejeme.
9.
Servírujeme s připravenými těstovinami.

Od: Šárka75, 3.4.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, těstoviny, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
846.72 kcal
Protein
39.60 g
Sacharidy
z toho cukr
91.13 g
6.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.11 g
16.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.