Mleté maso s těstovinami a pórkem

Rychlý oběd nebo večeře, která má skvělou chuť po mletém mase, pórku a jemné smetanové omáčce.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očistíme si mrkev a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Těstoviny vložíme do vařící osolené vody a uvaříme podle návodu. Před koncem vaření vhodíme k těstovinám nastrouhanou mrkev a společně dovaříme. Poté scedíme a propláchneme.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli.
4.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, opékáme dokud není maso hotové.
5.
Očištěný pórek nakrájíme na půl kolečka, vložíme k masu, chvíli restujeme a zalijeme smetanou. Necháme provařit. Přidáme tymián a česnek.
6.
Uvařené těstoviny vmícháme do omáčky, podle chuti můžeme přidat koření. Promícháme a můžeme podávat. Při podávání zdobíme nasekaným pórkem.

Od: Petuler, 26.9.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, těstoviny
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
731.43 kcal
Protein
21.65 g
Sacharidy
z toho cukr
68.96 g
7.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.17 g
14.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama