Tagliatelle s mletým masem

Tagliatelle jsou příjemnou změnou za klasické špagety. Jejich příprava s mletým masem je rychlá a ozdobené jarní cibulkou skvěle chutnají.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme a promažeme olejem.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kostičky.
3.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
4.
Přidáme rajčata z plechovky i s nálevem, kečup, víno, česnek, oregáno a necháme vařit do zhoustnutí.
5.
Na talíř dáme tagliatelle a přelijeme omáčkou, můžeme ozdobit jarní cibulkou a podáváme. Kdo má rád může posypat strouhaným sýrem.

Od: Petuler, 4.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
35 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, těstoviny, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
831.49 kcal
Protein
29.47 g
Sacharidy
z toho cukr
82.76 g
10.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.69 g
9.69 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama