Tagliatelle s mletým masem

Tagliatelle jsou příjemnou změnou za klasické špagety. Jejich příprava s mletým masem je rychlá a ozdobené jarní cibulkou skvěle chutnají.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme a promažeme olejem.
  2. Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kostičky.
  3. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
  4. Přidáme rajčata z plechovky i s nálevem, kečup, víno, česnek, oregáno a necháme vařit do zhoustnutí.
  5. Na talíř dáme tagliatelle a přelijeme omáčkou, můžeme ozdobit jarní cibulkou a podáváme. Kdo má rád může posypat strouhaným sýrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 831.49 kcal | Protein: 29.47 g | Sacharidy: 82.76 g | z toho cukr: 10.89 g | Tuk: 39.69 g | z toho nas. MK: 9.69 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3097-tagliatelle-s-mletym-masem