Tagliatelle s mletým masem
Tagliatelle jsou příjemnou změnou za klasické špagety. Jejich příprava s mletým masem je rychlá a ozdobené jarní cibulkou skvěle chutnají.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme a promažeme olejem.
- Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kostičky.
- Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
- Přidáme rajčata z plechovky i s nálevem, kečup, víno, česnek, oregáno a necháme vařit do zhoustnutí.
- Na talíř dáme tagliatelle a přelijeme omáčkou, můžeme ozdobit jarní cibulkou a podáváme. Kdo má rád může posypat strouhaným sýrem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 831.49 kcal |
Protein: 29.47 g |
Sacharidy: 82.76 g |
z toho cukr: 10.89 g |
Tuk: 39.69 g |
z toho nas. MK: 9.69 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3097-tagliatelle-s-mletym-masem