Tagliatelle s kuřecím masem a paprikami

  • Přidat foto

Skvělá rychlovka s oblíbenou těstovinou. Chuť paprik se výborně doplňuje s kuřecím masem. Vůbec není nutné sypat sýrem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa opláchneme a nakrájíme na nudličky. Připravíme si jednoduchou marinádu. Smícháme olej, kečup, saturejku, pepř a prolisovaný česnek. Smícháme s kuřecími kousky. Vše dáme do uzavíratelné mísy marinovat na několik hodin, nejlépe přes noc.
2.
Poté vyjmeme pouze kuřecí kousky, snažíme se o to, abychom co nejvíce oleje nechali v míse. Můžete i chvíli okapat na sítku.
3.
Papriky omyjeme a nakrájíme na drobnější proužky. Dáme restovat na pánev společně s kuřecím masem. Restujeme asi 10 až 15 minut. Paprika musí změknout.
4.
Přelijeme nakládaná rajčata a prohřejeme. Můžeme dochutit solí a pepřem, ale obvykle to není třeba.
5.
Tagliatelle uvaříme podle návodu a podáváme společně.

Od: Ráďa 78, 28.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
12 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
821.94 kcal
Protein
34.32 g
Sacharidy
z toho cukr
56.62 g
17.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
49.69 g
4.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.