Tagliatelle s kuřecím masem a paprikami

Skvělá rychlovka s oblíbenou těstovinou. Chuť paprik se výborně doplňuje s kuřecím masem. Vůbec není nutné sypat sýrem.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa opláchneme a nakrájíme na nudličky. Připravíme si jednoduchou marinádu. Smícháme olej, kečup, saturejku, pepř a prolisovaný česnek. Smícháme s kuřecími kousky. Vše dáme do uzavíratelné mísy marinovat na několik hodin, nejlépe přes noc.
  2. Poté vyjmeme pouze kuřecí kousky, snažíme se o to, abychom co nejvíce oleje nechali v míse. Můžete i chvíli okapat na sítku.
  3. Papriky omyjeme a nakrájíme na drobnější proužky. Dáme restovat na pánev společně s kuřecím masem. Restujeme asi 10 až 15 minut. Paprika musí změknout.
  4. Přelijeme nakládaná rajčata a prohřejeme. Můžeme dochutit solí a pepřem, ale obvykle to není třeba.
  5. Tagliatelle uvaříme podle návodu a podáváme společně.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 811.80 kcal | Protein: 32.65 g | Sacharidy: 51.94 g | z toho cukr: 15.13 g | Tuk: 50.96 g | z toho nas. MK: 7.45 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2118-tagliatelle-s-kurecim-masem-a-paprikami