Hovězí mleté maso s listovým špenátem, česnekem a smetanou s těstovinami
Velmi chutný pokrm pro milovníky těstovin vhodný na všední den i svátek.
Ingredience (3 x porce)
příloha
Postup přípravy
Těstoviny si připravíme, jak jsme zvyklí nebo podle návodu na sáčku.
V hlubší pánvi si necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme. Restujeme, dokud se maso nezatáhne.
Poté maso trošku podlijeme a necháme dusit doměkka.
Až je maso měkké, malinko vzniklou omáčku zahustíme rýžovou moukou s vodou.
Necháme provařit.
Přidáme natrhané lístky špenátu a prolisovaný česnek.
Nakonec zalijeme smetanou a prohřejeme.
Servírujeme s připravenými těstovinami.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 846.62 kcal |
Protein: 39.50 g |
Sacharidy: 90.97 g |
z toho cukr: 6.50 g |
Tuk: 33.13 g |
z toho nas. MK: 16.97 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2525-hovezi-mlete-maso-s-listovym-spenatem-cesnekem-a-smetanou-s-testovinami