Povedlo se napoprvé, ale přišlo mi to trošku málo sladké, tak jsem příště radši přidal navíc tekutou stévii a nemělo to chybu 
Low-carb & keto cheesecake
Vytvořit nízkosacharidový keto cheesecake je stejně snadné, jako vytvořit klasický. Místo sušenek použijete mandlovou mouku a místo cukru Erythritol.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve si dejte rozehřát troubu na 180°C. Do dna 23 cm formy na dorty zacvakněte pečící papír, zbytek ostřihněte nůžkami.
2.
V rendlíku rozpusťte máslo. Až bude rozpuštěné, sundejte z plotny, přidejte mandlovou mouku, vanilkovou esenci a Erythritol. Dobře promíchejte.
3.
Strany formy vytřete máslem. Na dno namačkejte směs másla a mouky. Dejte péct asi na 10 minut do trouby. Poté vyndejte a nechte chvíli vychladnout.
4.
Na náplň vyšlehejte sýr se smetanou, postupně přidávejte vejce, Erythritol, vanilkovou esenci a kůru z citronu. Poté nalijte do formy.
5.
Pečte v troubě 15 minut na 200°C, pak dalších 40-60 minut na 110°C.
6.
Nechte vychladnout v troubě. Zabráníte tím popraskání. Nakonec dejte vychladit do lednice ideálně přes noc.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
448.57 kcal |
Protein |
9.71 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
10.08 g
3.61 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.02 g
20.83 g
|
Reklama
Reklama











