Low-carb & keto cheesecake

Vytvořit nízkosacharidový keto cheesecake je stejně snadné, jako vytvořit klasický. Místo sušenek použijete mandlovou mouku a místo cukru Erythritol.

Ingredience

Na náplň

Na placku

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Nejprve si dejte rozehřát troubu na 180°C. Do dna 23 cm formy na dorty zacvakněte pečící papír, zbytek ostřihněte nůžkami.
2.
V rendlíku rozpusťte máslo. Až bude rozpuštěné, sundejte z plotny, přidejte mandlovou mouku, vanilkovou esenci a Erythritol. Dobře promíchejte.
3.
Strany formy vytřete máslem. Na dno namačkejte směs másla a mouky. Dejte péct asi na 10 minut do trouby. Poté vyndejte a nechte chvíli vychladnout.
4.
Na náplň vyšlehejte sýr se smetanou, postupně přidávejte vejce, Erythritol, vanilkovou esenci a kůru z citronu. Poté nalijte do formy.
5.
Pečte v troubě 15 minut na 200°C, pak dalších 40-60 minut na 110°C.
6.
Nechte vychladnout v troubě. Zabráníte tím popraskání. Nakonec dejte vychladit do lednice ideálně přes noc.

Od: BunTom, 19.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod 30 min
Počet porcí: 9 porcí
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 36 Kč za porci
Kategorie: dezert, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
362.97 kcal
Protein
8.84 g
Sacharidy
z toho cukr
5.38 g
3.62 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.01 g
16.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí