cibulka jarní (lahůdková)

×
Energetická hodnota
32.00 kcal
Protein
1.83 g
Sacharidy
z toho cukr
4.74 g
2.33 g
Tuk
nasycené mastné kyseliny
mononenasycené MK
polynenasycené MK
0.19 g
0.03 g
0.03 g
0.07 g
Vláknina
2.60 g
B1 (Thiamin)
0.1 / 1 mg (4.6%)
B2 (Riboflavin)
0.1 / 1 mg (6.2%)
B3 (Niacin)
0.5 / 16 mg (3.3%)
B5 (Kyselina pantothenová)
0.1 / 5 mg (1.5%)
B6 (Pyridoxin)
0.1 / 1 mg (4.7%)
B12 (Kobalamin)
0.0 / 2 ug (0.0%)
Kyselina listová
64.0 / 400 ug (16.0%)
Vitamín A
997.0 / 3,000 iu (33.2%)
Vitamín C
18.8 / 90 mg (20.9%)
Vitamín D
0.0 / 600 iu (0.0%)
Vitamín E
0.6 / 15 mg (3.7%)
Vitamín K
207.0 / 120 ug (172.5%)
Vápník
72.0 / 1,000 mg (7.2%)
Měď
0.1 / 1 mg (9.2%)
Železo
1.5 / 8 mg (18.5%)
Hořčík
20.0 / 420 mg (4.8%)
Fosfor
37.0 / 700 mg (5.3%)
Draslík
276.0 / 4,700 mg (5.9%)
Selen
0.6 / 55 ug (1.1%)
Sodík
16.0 / 1,500 mg (1.1%)
Zinek
0.4 / 11 mg (3.5%)

Doporučené množství pro dospělého člověka při dietě o 2000 kcal.

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.