Ekucharka.cz
  • Přidat recept
  • Úvod
  • Recepty
    • Procházet
    • Štítky
    • Videorecepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Malá jídla a občerstvení
    • Dezerty a moučníky
    • Přílohy
    • Snídaně
    • Saláty
    • Pomazánky
    • Nápoje
    • Smoothies
  • Ingredience
    • Procházet
    • Vitamíny
    • Minerály
  • Magazín
  • Nutriční diář
    • Zobrazit
    • Vlastní ingredience
    • Analýza výsledků
    • Změnit nastavení
  • Oblíbené
  • Přihlásit
Ekucharka.cz
  • Recepty
  • Magazín
  • Ingredience
  • zmrzlina
  • cuketa
  • jahody
  • rajčata
  • veganské
Úvod • Magazín

Magazín o jídle a zdravém životním stylu

  • Témata:
  • Tipy a triky
  • Zdraví a diety
  • Domácnost
  • Vaření
  • Zajímavosti
  • Kvízy a testy
Vaříme beze zbytků, aneb už žádné zbytky v kuchyni

Vaříme beze zbytků, aneb už žádné zbytky v kuchyni

Většina z nás vyhodí až třetinu z toho, co vyprodukujeme. Ať už jde o jídlo, které si koupíme, ale časem se nám zkazí v lednici; nebo velké množství oběda, který nikdo nedojí, a proto skončí v koši. Tímto způsobem nejen že nepřispíváme ke zdraví naší planety, navíc ale utrácíme o mnoho více, než kdybychom žili bez zbytků.

Stanislava Vaďurová
21.11.2018
< Předchozí stránka 112 113 114 115 116 117

Oblíbené články

  • Kopřivová semínka: Zelený poklad léta, který možná přehlížíte
  • Nepečené dorty jsou rychlé a skvělé. Pusťte se do nich
  • Sýr casu marzu: Skákající larvy a zážitek, který je jen pro vyvolené
  • Dezerty do skleničky. Krásně barevné a připravené za pár minut
  • 4 báječné tipy, jak zpracovat borůvky v kuchyni
  • Vyměňte čokoládu za vysočinu. Připravte na oslavu slaný dort
  • Seznamte se s jostou. Ovoce nabité vitamíny totiž málokdo zná!
  • Rybí maso může být nezdravé. Jak vybírat ryby?
Facebook RSS
  • Podmínky užití
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontakt
© 2003-2025 ekucharka.cz, ISSN 2694-6866, jakékoli veřejné šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Design: Eva Roverová