Hubnutí

Ovoce a zelenina s minimem kalorií

Řídit se přes den striktním dietním režimem není těžké. Co ale ve chvíli, když vás večer přepadnou chutě nebo se chcete rozmazlit? Sáhněte po ovoci a zelenině s minimem kalorií. Sladký meloun nebo maliny si dopřát můžete.

Salátová okurka – výtečná zelenina pro zdraví, štíhlou linii a krásnou pleť

Osvěžující salát ke grilovanému masu s minimem kalorií? Okurkový salát nebo samotnou okurku je možné připravit na různé způsoby, úspěch předem zaručen! Kdo by totiž nemiloval salátovou okurku? A věřte, že po přečtení všech předností salátové okurky získá na oblibě i u těch, co ji příliš nemilovali. Má totiž minimum kalorií, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, vyčistí tělo od toxinů a uklidní podrážděnou pleť. K tomu hydratuje tělo zevnitř i zvenčí, proto je ideální svačinou v horkých letních dnech!

Beze změny životního stylu hubnout nelze

Až příliš mnoho lidí, kteří si dají za cíl shodit nějaké to kilo, si neuvědomuje, že hubnutí není jen o vlastní dietě. Má-li být snaha korunována úspěchem, je třeba změnit prakticky celý životní styl. Jaká jsou nejčastější úskalí snahy o efektivní redukční dietu? A jak přizpůsobit život svému cíli?

Stévie – sladké tajemství z Paraguaye

Tato téměř zázračná rostlina není žádnou žhavou novinkou, v některých částech světa se používá již po staletí. A není divu, že je předurčená k tomu, aby se rozšířila po celém světě a stala se nejpoužívanějším přírodním sladidlem. Stévie je totiž 30 krát sladší než cukr, bez kalorií a nežádoucích vedlejších účinků.

Lipie sladká - aztécký cukr

Přírodní sladidla se v současnosti hojně prodávají či jsou přímo pěstovány na zahradě, a to především stévie sladká. Ale už jste slyšeli o lipii sladké? Toto sladidlo je ještě sladší než výše zmiňovaná stévie, avšak i přesto je vhodná pro osoby, kterým byl diagnostikován diabetes.