Hubnutí

Smažené pokrmy nejsou v plavkové sezóně tabu. Smažte zdravěji

Smažený pokrm je chutný, křupavý, oblíbený, ale vysoce kalorický. Je to jedna z prvních věcí, kterou vám dietní režimy zakáží. Abyste netoužili po řízcích a smažáku tak, že si je musíte dát třikrát týdně, naučte se smažit zdravě.

Máte nutkavé chutě na sladkosti? Odhalíme příčinu a poradíme jak na ně

Už jste jistě slyšeli, že chuť na sladkosti je neodolatelná a ubránit se jí hraničí s překonáním závislosti. Poradíme vám, jak účinně bojovat proti chuti na sladkosti během dne i jaké potraviny jsou vhodné, když už vás chuť na sladkosti dohnala.

Vláknina: Balzám pro střeva a pomocník při hubnutí

Nezapomeňte do svého jídelníčku zahrnout dostatek vlákniny. Nejenže má pozitivní vliv na lidské zdraví a udržuje v dobré kondici střevní trakt, ale zároveň pomůže zhubnout přebytečné kilogramy.

16.2.2022

Nestoupejte jen na váhu, úspěch hubnutí měřte i jinak

Číslo, které se vám ráno objeví na váze není jediná hodnota, která vypovídá o úspěchu nebo neúspěchu vašeho hubnutí. Než mít špatnou náladu po celý den, věnujte se pravidelnému sledování dalších hodnot. Ukážeme vám, co vše při hubnutí sledovat.

Jak upravit jídelníček po 50. roce života?

Méně sportu a klidnější období života u žen v kombinaci s hormonálními změnami může vést k přibírání. U mužů bývá důvodem pohodlí a méně aktivit. Jak se udržet v kondici po 50. roce života a jak upravit jídelníček, aby tělu nic nechybělo? Poradíme vám.