Polévka s masovými kuličkami z vepřového a krevet

Ingredience

Na masové kuličky

Na vývar

Na ozdobení

Ostatní

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Do mísy dejte mleté vepřové, krevety nakrájené na jemno, pažitku, zázvor, osolte a opepřete. Promíchejte a vytvarujte kuličky velikosti pingpongového míčku. Dejte stranou.
2.
Mezitím si připravíme vývar. Do hrnce dejte čistý vývar, přidejte zázvor, sojovou a ústřicovou omáčku, citronovou trávu a badyán. Přiveďte k varu a vařte zvolna 10 minut.
3.
Na pánvi rozehřejte olej a masové kuličky osmahněte ze všech stran dohněda. Poté je umístěte ještě na chvíli do vývaru, aby byly dobře uvařené.
4.
Nakonec přidejte špenát a nechte minutku, dokud nezvadne a podávejte ozdobené jarní cibulkou.

Od: BunTom, 20.1.2018

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 35 Kč za porci
Kategorie: polévka, asijská, vepřové maso, mořské plody, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
316.95 kcal
Protein
15.53 g
Sacharidy
z toho cukr
5.07 g
2.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.06 g
5.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí