Jogurtová marináda s meduňkou

Marináda z jogurtu a meduňky je osvěžující a lehká volba pro marinování masa. Nejlépe se hodí na marinování kuřecího a krůtího masa.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce smíchejte bílý jogurt, meduňku, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, olej, sůl a pepř.
2.
Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.
3.
Maso opláchneme vložíme do misky, mírně osolíme a zalijeme marinádou. Necháme v lednici minimálně 4 hodiny marinovat. Poté můžeme grilovat, péct, opékat.

Od: Petuler, 4.7.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
406.72 kcal
Protein
9.16 g
Sacharidy
z toho cukr
15.49 g
12.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.23 g
8.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama